Constantia, Ishøj

 

Constantia, nyt domicil

Jodan Rådgivning skal som totalrådgiver levere hovedprojekt for arkitekt og ingeniørfag, fra skitseringsfase til afleveringsfase, inkl. commissioning efter aflevering.

Jodan Rådgivning skal ligeledes levere byggestyring i hele byggefasen.

Vejleåvej 45
2635 Ishøj

Constantia Danmark, som producere fødevareemballage, er bygherre på opførsel af et nyt domicil i Ishøj. Domicilet opføres på en ny udstykket byggegrund i et nyt erhvervsområde i Pilemølle. Constantia Danmark er er inde i en periode med øget udvikling, og har derfor behov for større faciliteter for at kunne honorere en stadigt øget optimeringsproces. De eksisterende arealer i den gamle bygning er for snævre og utidssvarende og de nye produktions faciliteter skal sikre at der langt ind i fremtiden kan betjenes kunder som stiller større og større krav til produkterne.

Constantia Danmark er ejet af Corona Packaging som har hovedsæde i Østrig. Corona Packaging er den tredje største spiller på et verdensomspændende markedet for produktion af fødevareemballage og har produktionsvirksomheder på alle kontinenter. 
Domicilet vil blive opført som en topmoderne produktionsvirksomhed, med dertilhørende klima og fugtstyring samt et avanceret ventilationssystemer der sikre  differentieret overtryksventilation i alle rum. Højlageret bliver bestykket med det sidste nye automation som skal sikre råvare leverancer til produktionen som er i drift 24/7. 
De nye produktionsfaciliteter i Danmark forventes at skulle danne grundlag for fremtidige byggerier i koncernen.

Opførsel af ca. 6.000 m² nyt domicil indeholdende renrumsarealer til produktion samt højlager og administration.

Byggesum: kr. 55.000.000
Byggearbejder udføres i storentrepriser.

Rendering af nyt domicil

Her kan du se live camera fra byggepladsen:

https://www.ipcamlive.com/const1

Vi har fået lavet en lille film fra byggepladsen Vejleåvej 45

Scroll to Top