DAKO DENMARK A/S
Ombygning lab bygning DA

 

 

Dako Denmark A/S

Produktionsvej 42
2600 Glostrup
Referenceperson: Kim Christophersen

Dako Denmark/Agilent hjælper patologer med at foretage nøjagtige diagnoser og bestemme den mest effektive behandling for kræftpatienter
De er en førende udbyder af komplette patologiløsninger, der er betroet af patologielaboratorier rundt om i verden i kampen mod kræft.
Dako-mærket er forbundet med højkvalitets diagnostiske antistoffer, reagenser, instrumenter, software og ekspertise som hjælper hospitaler og forskningslaboratorier med præcise vævsbaserede kræftdiagnoser og bestemmer den mest effektive behandling for kræftpatienter.

150 m2ombygning af nye pilot plant- laboratorier i bygning D
Udført i totalrådgivning. Byggearbejder udført i fagentrepriser.

Entreprisesum: Kr. 6.000.000
JODAN Rådgivning har leveret totalrådgivning af arkitekt- og ingeniørfag fra skitseringsfase til afleveringsfase, samt byggestyring i hele byggefasen.

Dako Denmark A/S havde i arealerne lagerfaciliteter, som ombygges til nye pilot-plant laboratorier.

De ombyggede områder, er for den overvejende del, udført til GMO 2 laboratorier til undervisning i immunologi og molekylærbiologi.

Rummet er udført med balanceret ventilation med væskekoblede batterier, uden risiko for kontaminering fra stinkskabe til komfortventilering.

JODAN Rådgivning har som totalrådgiver på sagen leveret alle rådgivningsydelser fra første ideforslag til og med den afsluttende commissioning for det færdige byggeri, før aflevering til bygherren.

Scroll to Top