DAKO DENMARK A/S
Ombygning til nye renrum bygning E

 

 

Dako Denmark A/S

Produktionsvej 42
2600  Glostrup

Dako Denmark/Agilent hjælper patologer med at foretage nøjagtige diagnoser og bestemme den mest effektive behandling for kræftpatienterDe er en førende udbyder af komplette patologiløsninger, der er betroet af patologielaboratorierrundt om i verden i kampen mod kræft. Dako-mærket er forbundet med højkvalitets diagnostiske antistoffer, reagenser, instrumenter, software og ekspertise som hjælper hospitaler og forskningslaboratorier med præcise vævsbaserede kræftdiagnoser og bestemmer den mest effektive behandling for kræftpatienter.

1500 m2 ombygning af stort pakke- og forsendelsesområde, samt lagerfaciliteter til nye renrum. 
Udført i totalentreprise.

Entreprisesum: Kr. 12.000.000
Projektering og udførelsesperiode: 2013 – 2015.

JODAN Rådgivning har leveret totalrådgivning af arkitekt- og ingeniørfag fra skitseringsfase til afsluttende commissioning før aflevering til bygherre. I hele byggefasen har JODAN Rådgivning leveret byggestyring.

Dako Denmark A/S  havde i arealerne et stort pakke- og forsendelsesområde samt lagerfaciliteter, som ombygges til nye renrum og kit-pak til brug for produktion og pakning af farmaceutiske produkter.

De ombyggede områder, er for den overvejende del, udført som rene rum med adgang via sluser.

Rummene er udført med HEPA filtreret trykstyret ventilation med differentieret overtryk i alle rum. Etiketeringsmaskinerne stiller krav om præcis relativ luftfugtighed i deres respektive glasmontre, så der blev implementeret et nyt affugtningsanlæg i ventilationssystemet.

Scroll to Top