DAKO DENMARK A/S
Ombygning lab bygning C

 

 

Dako Denmark A/S

Produktionsvej 42
2600  Glostrup
Referenceperson: Kim Christophersen

Dako Denmark/Agilent hjælper patologer med at foretage nøjagtige diagnoser og bestemme den mest effektive behandling for kræftpatienter
De er en førende udbyder af komplette patologiløsninger, der er betroet af patologielaboratorier rundt om i verden i kampen mod kræft.
Dako-mærket er forbundet med højkvalitets diagnostiske antistoffer, reagenser, instrumenter, software og ekspertise som hjælper hospitaler og forskningslaboratorier med præcise vævsbaserede kræftdiagnoser og bestemmer den mest effektive behandling for kræftpatienter.

1200 m2 ombygning af nye pilot plant-laboratorier i bygning CB og CC, 2008-2009.
Udført i totalrådgivning.
Byggearbejder udført i to storentrepriser

Entreprisesum: Kr. 8.500.000

JODAN Rådgivning har leveret totalrådgivning af arkitekt- og ingeniørfag fra skitseringsfase til afleveringsfase, samt byggestyring i hele byggefasen

Dako Denmark A/S  havde i arealerne ældre laboratoriefaciliteter, som istandsættes til nye pilot-plant laboratorier.

I de ombyggede områder, er der i en mindre del, udført til GMO 2 laboratorier som forberedelse og til udvikling af udstyr for patologi ifbm. kræft diagnosticering. 
Rummet er udført med balanceret ventilation med væskekoblede batterier, uden risiko for kontaminering fra stinkskabe og LAF bænke til komfortventilering. 

JODAN Rådgivning har som totalrådgiver på sagen leveret alle rådgivningsydelser  fra første ideforslag til og med den afsluttende commissioning for det færdige byggeri, før aflevering til bygherren.

Scroll to Top