Ellab A/S, Hillerød

Trollesmindealle 25

3400 Hillerød

Ellab med dansk domicil i Hillerød har behov for øget produktions- og kontorarealer.

Der skal derfor etableres en ny produktionstilbygning på ca. 860 m2 som tilbygning til de eksisterende produktionsarealer samt et nyt ca. 990 m2  kontorafsnit som placeres oven på eksisterende kontorbygning.

Ellab er en førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering og dokumentation af termiske processer i fødevare-, medicinal- og hospitalsindustrien, hvilket bidrager til en øget forbrugersikkerhed. Vores løsninger anvendes til at måle, registrere, overvåge og validere kritiske parametre ved varme- og kuldebehandlingsprocesser. Vi er en innovativ virksomhed med stort fokus på udvikling af egne produkter for at kunne bibeholde positionen som førende producent på området. Vores produkter måler i området fra -196 grader til +400 grader og er kendetegnet ved avanceret teknologi, høj kvalitet og brugervenlighed.

Opførsel af ca. 1.850 m² nye tilbygninger indeholdende produktionsarealer og administration.

Byggesum: kr. 60.000.000

Byggearbejder udføres i totalentreprise.

 

 

                              Eksisterende produktionsfaciliteter

Jodan Rådgivning skal som en del af et team bestående af KANNEWORFF & VIUFF, Mangor og Nagel, samt Art-Tek ingeniørrådgivning levere installationsprojekt.

Scroll to Top