Erfaren VVS-ingeniør søgesERFAREN VVS-INGENIØR SØGES

Har du mod på nye udfordringer?
Kunne du tænke dig at arbejde med en lang række afvekslende og udfordrende projekter? Og i en selvstændig stilling, hvor du bruger din faglige ballast til at rådgive kunder og skabe de bedste løsninger for dem?

Vi er et rådgivende ingeniør- og arkitektfirma med 10 ansatte, som arbejder med mange former for nybyggeri og renovering i produktionsvirksomheder, laboratorier, renrum, indkøbscentre, hoteller, bilhuse og meget mere. Vi er i udvikling og grundet en tilgang af spændende projekter søger vi en erfaren ingeniør, som vil være en del at et sammentømret tværfagligt og energisk team.

Rådgivning fra A til Z
Du kan se frem til en selvstændig stilling, hvor du har mulighed for at indtræde i rollen som enten fag- eller projektleder.
Hos Jodan lægger vi vægt på nærværende og personlig rådgivning. Du vil følge processen hele vejen – fra første streg til endelig levering – og derved få rig mulighed for at sætte dit personlige præg på de valgte løsninger, i samarbejde med vores kunder.

En hverdag med variation og gode kollegaer
Projekterne varierer i kompleksitet og omfang, men du vil primært arbejde på større projekter såsom laboratorier, renrum, indkøbscentre, hoteller og lignende. Udfordringen ligger i at kunne holde overblikket og drive dine projekter fremad, så vi overholder aftaler og deadlines og når helt i mål. Undervejs i projekterne vil der være rig mulighed for at sparre med dine engagerede og kompetente kollegaer i en flad organisation med korte beslutningsveje. Hos Jodan har vi en høj arbejdsmoral og stiller store faglige krav til hinanden, uden at gå på kompromis med den hyggelige atmosfære på kontoret.

Stærk faglig baggrund
Du er uddannet VVS-ingeniør og har 5 års relevant erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen, som har givet dig erfaring med:
• Projekteringsopgaver indenfor VVS, ventilation og kloak
• Udarbejdelse af fagbeskrivelser og andre udbudsdokumenter
• Revit MEP

Det er et krav, at du kan formulere dig flydende på dansk i både skrift og tale og derudover nyder at tage ansvar for dine opgaver på selvstændig vis. Da du får en udadvendt stilling, er det vigtigt, at du er åben og kan skabe relationer til vores mange samarbejdspartnere og kunder.

Vi kan tilbyde
Et job i afslappet og uformelt miljø. Løn og ansættelsesvilkår modsvarer de krav, der måtte stilles til medarbejderen. Forsikrings- og pensionsordning samt sundhedsforsikring indgår i lønpakken. Ligeledes har vi fri telefon, betalt bredbånd hjemme samt frokostordning på kontoret.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du vide mere om stillingen eller Jodan som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Bjerg Rasmussen på telefon 28 43 55 50.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send snarest muligt din ansøgning og CV til email hidden; JavaScript is required.
Du kan læse mere om virksomheden på www.jodan.dk

Scroll to Top